Direct een taxi bestellen?

Met de taxi van en naar Schiphol

Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen per week, brengt TaxiCollectief Noord Holland u snel, comfortabel en zeer voordelig van en naar Schiphol.

TNCH Schiphol Taxi

TCNH Schiphol taxi is onderdeel van TaxiCollectief Noord Holland. Sinds 2002 hanteren wij de scherpste tarieven terwijl ons niveau hoog is en blijft. Onze chauffeurs zijn correct en vriendelijk, maar bovenal trots op hun vak en ons bedrijf. Het is een plezier om uw vakantie of zakenreis bij uw voordeur te laten beginnen in plaats van op uw bestemmingsadres. Immers, het begin van uw reis start zodra u uw voordeur achter u dichttrekt!

Zoals ook bij onze dienst Straattaxi, vervoeren we bij de Airport Service iedereen in een comfortabele auto, van 1 persoon tot een grote groep met veel bagage, ons wagenpark is op alles voorbereid. Ook voor uw kinderen hebben we maxicosi’s of zitverhogers, veilig vervoer staat altijd voorop! Er is geen verschil tussen dag- en nachttarief of een tarief gebaseerd op het aantal personen. TCNH Schiphol taxi is dag en nacht voordelig, vriendelijk en professioneel!

U kunt ruim van tevoren on-line reserveren, ter plekke via onze taxi app, maar u kunt ook een half uur voor vertrek bellen. Als vast klant kunt u bovendien uw persoonlijke inlogpagina aanvragen, zodat u te allen tijde uw reserveringen kunt inzien.

TaxiCollectief Noord Holland hanteert de meest voordelige taxi tarieven van- en naar Schiphol!

Het begin van uw reis

Taxicollectief Noord Holland draagt zorg voor uw reis!

Taxicollectief Noord Holland is de start om uw vakantie of zakenreis op een prettige manier te beginnen en op een comfortabele manier af te ronden. Jaarlijks reizen er miljoenen mensen naar Schiphol. Een taxi naar Schiphol is voor velen al het begin van hun vakantie of zakenreis. Uw reis begint voor uw deur: geen gesjouw met koffers, niet meer zoeken naar een parkeerplaats en geen parkeergeld betalen. U neemt onbezorgd plaats op de door u gewenste passagiersplaats en uw vakantie of zakenreis begint. Taxicollectief Noord Holland draagt zorg voor de reis van haar gasten.

U dient 2,5 uur voor aanvang van uw vlucht op de luchthaven aanwezig te zijn. Afhankelijk van het tijdstip dat u aanwezig dient te zijn en de plaats waar wij u moeten afhalen, adviseren wij u om die reden altijd uw afhaaltijd 2,5 uur eerder te laten aanvangen vanaf uw ophaaladres. Onze auto’s bieden ruimte aan 4 passagiers en 4 grote koffers met enkele stuks handbagage. Wij vervoeren u graag met onze taxi’s naar Schiphol en brengen u weer veilig thuis.

Taxibus

Heeft u meer mee te nemen dan hebben wij de mogelijkheid u ander vervoer aan te bieden waar wel ruimte is voor meerdere grote koffers, ski’s, kinderwagens etc.. U wordt met een 8-persoons taxibus naar Schiphol gebracht of van Schiphol opgehaald, op het door u gewenste tijdstip. Uiteraard wordt u bij het reserveren van een rit door onze medewerkers geadviseerd op welk tijdstip u het beste kunt vertrekken en met welk voertuig u het beste vervoerd kunt worden.

Bij onze taxi’s naar Schiphol hoeft u niet te wachten op andere passagiers en wordt u direct naar uw bestemming gebracht. Als u het vluchtnummer aan ons doorgeeft kunnen we rekening houden met de wijzigingen die kunnen optreden, zodat u altijd een taxi tot uw beschikking heeft. Bij het boeken van een retourrit dient deze op de heenrit met de chauffeur afgerekend te worden.

Thuiskomen

U kunt voor uw terugreis van te voren online boeken, maar ook spontaan bestellen is geen probleem.  Het openbaar vervoer kan uitvallen of het weer kan plotseling omslaan, laat het uw thuiskomst niet verpesten. Door het strenge parkeerbeleid op Schiphol kunnen we u alleen ophalen bij de vertrekhallen. Het is van belang dat u contact met ons opneemt zodra u uit het vliegtuig stapt. Wij zijn altijd in de buurt, maar mogen niet parkeren bij ons ophaalpunt. Vanzelfsprekend houden wij, als u van te voren heeft gereserveerd, in de gaten of uw vliegtuig tijden zijn veranderd.

Ophaalprocedure Schiphol

  1. Bel Taxicollectief Noord Holland zodra u geland bent nog vóór het halen van uw bagage, tenzij anders afgesproken (wanneer u niet direct belt loopt u kans dat u onnodig moet wachten).
  2. Wanneer u uw koffers heeft, gelieve nog een keer te bellen, zodat we naar vertrekhal 2 kunnen rijden waar we u treffen bij vertrekhal 2, uitgang F aan de buitenste ring (overkant van het zebrapad)
  3. Bij onduidelijkheden of het niet kunnen vinden van de taxi direct bellen voor verdere begeleiding, we zijn altijd in de buurt!

BELANGRIJK Houd uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft.