Direct een taxi bestellen?

Snel van A naar B

Even betrouwbaar als onze Airportservice, is onze koeriersdienst. Op ieder moment van de dag of nacht te bestellen via onze taxi app of ons vertrouwde telefoonnummer.

TCNH koeriersdienst

Met de koeriersdienst van TCNH bent u verzekerd van correcte en stipte aflevering van uw zending. U kunt bij ons zowel een spoedafspraak maken of uw verzending van te voren plannen, wij zorgen er hoe dan ook voor dat het aankomt op de afgesproken plaats en stipt op tijd!

Sommige documenten of producten zijn te belangrijk om te versturen met de reguliere post. Bovendien is een persoonlijke aflevering het bewijs dat iets ook echt afgeleverd is! Wij staan garant voor iedere zending die u bij ons boekt. Met ons uitgebreide taxi netwerk en airportservice zijn we snel op de afgesproken plek voor zowel het bezorgen als ophalen van uw zending, welke wij zorgvuldig behandelen. Neem direct contact op met onze centrale voor een spoedbezorging met tijdsgarantie. Een bezorging voor dezelfde dag of dagen erna kunt u, behalve via onze centrale, te allen tijde boeken op onze website.

TCNH touringcardienst

Voor groepen groter dan 8 man staat ons touringcar team tot uw dienst. Een bedrijfsuitje, familiefeest, trouwerij, schoolexcursies, verenigingen en instellingen, onze touringcars zijn veilig en comfortabel, onze chauffeurs zijn vriendelijk en professioneel!  Wij rijden met luxe touringcars, varierend van 35 persoons VIP wagens tot 85 persoons dubbeldekkers, van alle gemakken voorzien. Tevens zijn wij inzetbaar voor uitzonderlijk vervoer, bijvoorbeeld een storing van het treinverkeer of verandering van luchthaven.

U kunt van onze service gebruik maken voor dagtochten of meerdaagse reizen, ruim van te voren boeken of ad hoc bestellen, wij verzorgen uw reis met aandacht en zorgvuldigheid!

Voor zowel de koeriersdienst als de touringcardienst kunt u op verschillende manieren bestellen of informatie aanvragen.

Voor de spoeddienst neemt u altijd contact op met onze centrale, die 24/7 bemand is op nummer; 023-8447777

Heeft u meer tijd en wilt u een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte, vul dan het formulier op deze site in. Wij nemen dan snel contact met u op om de details te bespreken.