Direct een taxi bestellen?

Snel en discreet
van A naar B

Voor uw zakelijk vervoer zorgt TaxiCollectief Noord Holland  ervoor dat uw tijd volledig benut kan worden.

TCNH zakelijk vervoer

De zakelijke klantenkring van TaxiCollectief Noord Holland bestaat uit diverse hotels in regio Noord Holland, overheidsinstanties, academische instellingen, particulieren en vele bedrijven. Wij bieden zowel VIP vervoer als privévervoer en werken samen met de locale horeca zodat iedereen veilig thuiskomt.

Voor uw zakelijke reistijd zorgt TaxiCollectief Noord Holland  ervoor dat uw tijd volledig benut kan worden.  Laat u rijden door één van onze bekwame directiechauffeurs terwijl u in uw “privé kantoor” de tijd neemt om in alle rust uw zaken door te nemen.

U kunt ruim van tevoren on-line reserveren, ter plekke via onze taxi app, maar u kunt ook een half uur voor vertrek bellen. Als vast klant kunt u bovendien uw persoonlijke inlogpagina aanvragen, zodat u te allen tijde uw reserveringen kunt inzien.

Onze chauffeurs beschikken niet alleen over een veilige rijstijl en correct gedrag, maar ze zijn ook stressbestendig, flexibel, nemen initiatief en kunnen anticiperen. Beleef uw reis in de stijl van TaxiCollectief Noord Holland. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden u een passende oplossing.

 

Kostbare werktijd

Heeft u een afspraak maar eigenlijk wilt u uw documenten doornemen? Taxicollectief Noord Holland zorgt ervoor dat uw tijd volledig benut kan worden. Doordat wij voor u rijden, verandert stress in rust en reistijd in werktijd of ontspanning om u te kunnen focussen op uw afspraak in plaats van op het verkeer. De extra tijd die u krijgt doordat u comfortabel vervoerd wordt is een welkome afwisseling in de overvolle agenda’s van deze tijd. Of u nu werkt, ontspant of zich mentaal voorbereidt, TaxiCollectief Noord Holland zorgt dat u veilig en op tijd arriveert!

Een privé chauffeur op afroep

Er zijn situaties waarin u zelf niet wilt- of kunt rijden. Taxicollectief Noord Holland zorgt dat u uw reistijd effectief benut en ontspannen op uw plaats van bestemming arriveert. Wij denken mee met u als opdrachtgever zodat u uw aandacht kunt richten op datgene dat die dag belangrijk voor u is.