Direct een taxi bestellen?

Bevlogen, kundig en vriendelijk

TaxiCollectief Noord Holland, het bedrijf waar we trots op zijn!

TaxiCollectief Noord Holland

TaxiCollectief Noord Holland is het bedrijf waar we trots op zijn en met liefde iedere dag vormgeven!

TaxiCollectief Noord Holland is ontstaan uit de bedrijven De Haarlemse Airportservice en Taxi De Haarlemse Service, beiden opgericht in 2002 uit Ozon Taxi. Waar een bevlogen ondernemer als doel had een goed lopende éénmanszaak te runnen, is dit inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met meer dan 15 chauffeurs, allen trots op hun vak en het bedrijf. Ook hebben we een uitgebreid samenwerkingsnetwerk opgebouwd met collega bedrijven van Alkmaar tot Leiden.

Met onze drie diensten, zakelijk vervoer, de airportservice en straattaxi beslaan we een complete personen vervoersdienst die met veel passie en inzet wordt uitgevoerd. Door onze trouwe klantenkring, zowel zakelijk als privé, zijn we een vast beeld in Haarlem en omgeving, maar ook ver daarbuiten. Onze nog steeds groeiende klantenkring breidt zich uit in heel Noord Holland, waarbij ook onze koeriersdienst en busvervoerdiensten zoals bedrijfsuitjes, inmiddels bekend staan wegens de goede service en correcte, meedenkende chauffeurs.

Nu, 12 jaar na oprichting van het eerste bedrijf, is het tijd om ook door onze naam aan te geven dat we zijn gegroeid in de regio Noord Holland. We zijn een collectief geworden dat samenwerkt in Alkmaar, Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Hilversum, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Purmerend, Roelofarendsveen en alle deelgemeenten die daar bij horen en daar zijn we trots op!

Wij stellen contact met onze gasten zeer op prijs. Aarzel dan ook niet om ideeën of feedback te geven. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan in het contact of de rit, vertel het ons! Wij zullen uw feedback met respect behandelen!

Wij zijn TaxiCollectief Noord Holland, wij houden van ons vak en zijn trots op ons bedrijf!