Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Aalsmeer

Taxi Aalsmeer en omstreken

Aalsmeer is wereldbekend door de bloementeelt en de bloemenveiling, maar ook door de jachtwerven voor luxe plezierjachten. Het uitgaansgebied in het oude showbizzcity is zeker iets om niet te vergeten. Kortom, met haar strategische ligging tussen Amsterdam en Schiphol, is Aalsmeer een belangrijk en actief gebied waar we al jaren met veel enthousiasme rijden voor zowel particulier en als het bedrijfsleven. Dat de luxe van een taxi niet duur hoeft te zijn, is iets waar wij voor staan!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak!

Wij rijden o.a. voor u in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, De Kwakel, Kudelstaart, Nieuw Veen,  Schiphol-Rijk, Ter Aar,  Oude Meer, Rijsenhout, Uithoorn en alle kleinere plaatsen daaromheen.