Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Alkmaar

Taxi Alkmaar en omstreken

Alkmaar, officieel stad sinds 11 juni 1254, heeft een belangrijke functie voor de omgeving van Noord Noord Holland, met de spoorwegen als centraal verbindingspunt naar o.a. de randstad. Ook voor Alkmaar en alle prachtige gemeenten daaromheen gelden onze scherpe Schiphol tarieven. U kunt last minute een taxi boeken of deze van te voren plannen, wij halen u graag op en brengen u veilig naar Schiphol Airport tegen ons vertrouwde tarief! Kijk op onze tarievenlijst hoe voordelig wij rijden, ook voor u!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden voor u o.a. in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Castricum, Heerhugowaard, Heilo, Hensbroek, Limmen, Sint Pancras, Noord- en Zuid Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Uitgeest en alle kleinere plaatsen daaromheen.