Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Enkhuizen

 

Taxi Enkhuizen en omstreken

Enkhuizen, een groeiende gemeente in een prachtig natuurgebied. Enkhuizen, haar omliggende gemeenten en alle plaatsen tussen Schiphol en Enkhuizen, zijn sinds de start van ons bedrijf in 2006 een belangrijk gebied voor ons. Zoals u al jaren van ons gewend bent, zorgen wij dat u, ook als u last minute reserveert, op tijd, comfortabel en zonder zorgen op Schiphol arriveert. Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar, onze scherpe tarieven zorgen dat het begin van uw reis al plezierig begint!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden voor u o.a. in Andijk, Bovenkarspel, Kagerdijk, Medemblik, Venhuizen, Wevershoof,  en alle kleinere plaatsen daaromheen.