Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Amsterdam

 

Taxi Amsterdam en omstreken

Amsterdam en alle plaatsen daaromheen zijn belangrijke- en intensieve werkgebieden. Van Diemen tot Ouderkerk aan den Amstel, Weesp en Muiden, dagelijks reizen duizenden mensen van- en naar Schiphol. Dat dat tegen een scherp tarief kan, zonder dat u uw taxi hoeft te delen met anderen, geldt ook voor dit gebied. Kijk op onze tarievenlijst hoe voordelig wij rijden!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

 

Wij rijden voor u o.a. in Aalsmeer,  Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bovenkerk, Diemen, Driemond, Halfweg, Landsmeer, Lijnden, Muiden, Muiderberg, Oostzaan, Ouderkerk aan den Amstel, Uithoorn, Waver, Weesp, Zaandam, Zunderdorp, Zwanenburg en alle kleinere plaatsen daaromheen.