Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Bergen

Taxi Bergen en omstreken

Bergen is een bijzonder dorp met haar ligging aan bossen, duinen en zee en de aantrekkingskracht voor kunstenaars met haar Bergense School. 3 kilometer van het strand zijn er jaarlijks veel toeristen die naar Bergen en haar omgeving trekken. Dit zorgt voor een actief werkgebied voor TaxiCollectief Noord Holland, wij komen dan ook graag in deze streek. Kijk naar onze tarievenlijst voor de scherpe prijzen die wij hanteren voor Schiphol en bestel uw taxi voor een comfortabele Airportrit.

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Aagtdorp, Bergen aan Zee, Bergen Binnen, Bregtdorp, Camperduin, Catrijp, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Egmondermeer, Groet, Hargen, Rinnegom, Schoorl, Schoorldam, Wimmenum