Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Beverwijk

Taxi Beverwijk en omstreken

Beverwijk, alom bekend om de hoogovens en zwarte markt, ligt 20 km van Amsterdam aan de noordzee. Dagelijks reizen veel mensen van- en naar Beverwijk, waardoor het voor ons een bekend taxigebied is. Ook de bovenliggende gemeenten Castricum, Heemskerk en Uitgeest zijn actieve gebieden voor TaxiCollectief Noord Holland. Bekijk op onze tarievenlijst hoe wij als sinds 2006 voor u de scherpste Schipholtarieven hanteren en bestel uw taxi online of telefonisch zodat u veilig, comfortabel en ruim op tijd op Schiphol aankomt.

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Berverwijk, Wijk aan Zee, Akersloot, Bakkum, Bakkum-Noord, Castricum, Castricum aan Zee, Klein Dorregeest, Limmen, Heemskerk, Assum, Busch en Dam, Groot Dorregeest, Klein Dorregeest, Limmerkoog, Uitgeest