Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Edam, Volendam

Taxi Edam, Volendam

De gemeente Edam-Volendam ligt in de regio Waterland aan het Markermeer en zal in 2016 een fusie aangaan met Zeevang. Met haar buurtschappen is het een grote gemeente waar TaxiCollectief Noord Holland al sinds 2006 actief is voor al uw Schiphol vervoer, zowel zakelijk als particulier.  Heel Nederland kent Edam van haar kazen en Volendam van de palingsound. Beide plaatsen en ook de omliggende gemeenten hebben authentieke Hollandse kernen met prachtige grachten, gevels, pleinen en bruggen. Dit maakt deze regio tot een geliefd toeristengebied. Sinds 2006 verzorgen wij voor zowel het zakelijk verkeer, particulieren als toeristen het Schipholvervoer naar deze streek. Kijk op onze tarievenlijst hoe voordelig wij ook u van- en naar Schiphol kunnen brengen!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Katham, Volendam, Edam, Purmer, Axwijk, Beets, Etersheim, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen, Schardam, Verloren Einde, Warder, Broek in Waterland, Grootewerf, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude