Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Haarlem

 

 

Taxi Haarlem en Omstreken

Haarlem, met haar perfecte ligging tussen het strand en Amsterdam, is een zeer actieve cultuurstad met een bruisend bedrijfsleven. Sinds jaar en dag rijden wij in Haarlem, waar nu ook ons hoofdkantoor is gevestigd.  Voor zowel particulieren, de horeca als het bedrijfsleven hebben we een goede, blijvende band opgebouwd door wederzijdse prettige samenwerking. Ons tarief van € 29,00 voor een snelle- en comfortabele rit naar Schiphol is dan ook alom bekend en gewaardeerd!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Heemstede, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velsen-Noord, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen,  IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort,