Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Hilversum

Taxi Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Naarden, Bussum, Laren, Blaricum en de andere aanliggende gemeenten zijn zelfstandig, maar allen nauw verbonden. Met haar mediapark en prachtige natuur is het een geliefde plaats voor toeristen en forenzen. Het is dan ook een bekend werkgebied voor ons waar we al sinds 2006 voor zowel bedrijven als particulieren het Schipholvervoer verzorgen. Kijk op onze tarieven lijst en ontdek hou ook u voordelig, comfortabel en veilig aan uw vakantie of zakenreis begint met TaxiCollectief Noord Holland!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Naarden, Valkeveen, laren, Bijvanck, Blaricum, Criaalo, Oude Dorp, Bussum, Ankeveen Boomhoek, Breukeleveen, Kortenhoef, Loosdrecht, Muyeveld, Nederhorst den Berg, Nieuw-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, ’s-Graveland, Hilversum