Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Hollands Kroon

Taxi Hollands Kroon en omstreken

Nadat het gebied in de middeleeuwen grotendeels door de zee was verzwolgen, is Hollands Kroon een prachtig ingepolderd gebied, gericht op land- en tuinbouw met o.a. bloembollenteelt en een groot kassengebied. Wij rijden graag door dit prachtige natuurlandschap en zorgen ervoor dat ook u tegen een scherp tarief gerieflijk en op tijd op Schiphol aankomt!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch, via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden voor u o.a. in Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwaard, Van Ewijcksluis, Nieuwesluis, Winkel, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, Kolhorn, Barsingerhorn, Oude Niedorp, Lutjewinkel, Zijdewind, Haringhuizen, Hippolytushoef, Den Oever, Oosterland, Westerland, Slootdorp, Wieringerwerf, Middenmeer, Kreileroord