Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Haarlemmermeer

Taxi Haarlemmermeer en omstreken

Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Met een diverse grote bedrijvenparken en enorme variëteit aan woonwijken is het een dynamische woon- en werkplek. Zowel voor particulieren als bedrijven is Hoofddorp een groot werkgebied voor ons waar we graag voor u rijden. Zoals u al jaren van ons gewend bent, zorgen wij dat u, ook als u last minute reserveert,  op tijd, comfortabel en zonder zorgen op Schiphol arriveert. Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar, onze scherpe tarieven zorgen dat het begin van uw reis al plezierig begint! 

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak!

Wij rijden voor u o.a. in Abbenes, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, De Hoek, Hoofddorp, Kabel, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek,  Nieuwe Brug, Nieuwe Meer, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Rijk, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek, Zwanenburg