Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Hoorn

Taxi Hoorn en Omstreken

Hoorn, slechts 40 km van Amsterdam en 20 km van Alkmaar, de officieuze hoofdstad van de regio West-Friesland. Door het zijn van een belangrijke toeristische trekpleister en zeker niet te verwaarlozen het forensenverkeer richting het zuiden van Noord Holland, rijden wij regelmatig met onze passagiers van- en naar deze historische plaats. Ook voor u kunnen we een goed alternatief zijn voor het openbaar vervoer, zeker met onze scherpe tarieven. Laat u vakantie of zakenreis ontspannen beginnen en kijk op onze tarievenlijst hoe wij u van dienst kunnen zijn!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in  Hoorn, Blokker, Zwaag, Spierdijk, Avenhorn, Baarsdorpermeer, Berkhout, Berkmeer, Bobeldijk, Hensbroek, Obdam, Wogmeer, De Goorn, Grosthuizen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Ursem, Zuidermeer