Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Zaandam

Taxi Zaandam en omstreken

Zaandam hoort, evenals haar aansluitende gemeenten, ook bij onze Airport service. Zaandam is een mooie, actieve regio die prachtig in het midden van de randstad ligt, op slechts 25 km van Schiphol. Met haar Zaanse Schans en veelheid aan bedrijven, is het een intensief forensgebied, waarbij ook Schiphol hoort. Ontdek onze scherpe tarieven en ervaar het gemak van een snel, betrouwbaar en punctueel taxibedrijf met chauffeurs die altijd voor u klaarstaan!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden voor u o.a. in Braaksloot,  Den Ilp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostzaan, Sluitsloot, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en alle kleinere plaatsen daaromheen.