Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Medemblik

Taxi Medemblik en omstreken

Midden in alle rust en uitgestrektheid ligt Medemblik, de oudste stad van West-Friesland met een geweldige combinatie van modern en historisch. De prachtige jachthaven en het Kasteel Radboud, stammend uit de 13e eeuw. Medemblik en haar kleinere gemeenten met het uitzicht op het ijselmeer is voor TaxiCollectief Noord Holland een fijn werkgebied. Kijk op onze tarievenlijst hoe wij ook u comfortabel naar Schiphol of weer thuis kunnen brengen!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden voor u o.a. in Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Broerdijk, de Buurt, Hauwert, Het Hoogeland, Kerkbuurt, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oosterdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Tripkouw, Twisk, Veldhuis, Wadway (ged.), Wervershoof, Westeinde, Wognum, Zuiderweg, Zwaagdijk-Oost