Direct een taxi bestellen?

Werkgebied

Taxi Purmerend

Taxi Purmerend en omstreken

Purmerend maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam. Het is dan ook een grote forensengemeente, met de kleinere aanliggende gemeenten waar ook veel mensen wonen die deel uitmaken van het werkgebied Amsterdam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel gebruik wordt gemaakt van onze Schipholservice in Purmerend en omstreken. Kijk op onze tarievenlijst en ontdek hoe we ook voor u kunnen zorgen dat u comfortabel en voordelig van- en naar Schiphol reist!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Purmer, Purmerend, Jisp, Neck, Oostknollendam, Spijkerboor, Wijdewormer, Wormer, Graft, Markenbinnen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, De Rijp, Starnmeer, West-Graftdijk