Direct een taxi bestellen?

Werkgebieden

Taxi Schagen

Taxi Schagen en omstreken

Schagen is de enige plaats die ooit stadsrechten heeft gekregen en is een belangrijke toeristenstrekpleister met vlakbij de prachtige badplaatsen Groote Keeten, Callantsoog en St. Maartenszee. Met daarbij de mooie natuur van bollenvelden en pittoreske dorpjes en plezierige inwoners is dit voor ons een fijn werkgebied waar we van genieten. Wilt ook u onbezorgd aan uw zakenreis of vakantie beginnen? Reserveer dan uw Schipholtaxi bij TaxiCollectief Noord Holland! Wij brengen u veilig en op tijd naar het begin van uw reis!

U bestelt onze Airportservice op de manier die voor u het prettigst is. Dit kan telefonisch via onze centrale, via onze taxi app of via het bestelformulier. Als vast klant kunt u inloggen op uw persoonlijke bestel pagina waar u uw overzicht vindt van de gereden ritten en de bedragen die daarbij horen. Wij rijden voor zowel de horeca, het bedrijfsleven en particulieren met veel plezier en liefde voor ons vak.

Wij rijden o.a. voor u in Burger(vlot)brug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Groote Keeten, Kalverdijk, Kerkbuurt, Krabbendam, Oudesluis, Petten, ’t Rijpje, Schagen, Schagerbrug, Schoorldam, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Stroet, Tuitjenhorn, Valkkoog, Waarland, Warmenhuizen, ‘t Zand